Coole software voor uw dagelijkse behoeften!

Geniet van de beste en gebruiksvriendelijke apps voor schermopname, videobewerking, fotobewerking en PDF-bewerking voor Windows en andere besturingssystemen.

Icecream Apps

Desktop-apps

pdf-editor
PDF-tekst en objecten bewerken, annoteren, pagina's beheren, tekenen en nog veel meer. Volledige controle over PDF-bestanden is beschikbaar via gebruiksvriendelijke GUI.
video-editor
Maak mooie video's zonder gedoe. Voeg muziek, tekst, overgangen, trimmen, bijsnijden en samenvoegen van video's, tune kleuren, snelheid wijzigen en nog veel meer.
video-converter
Converteer videobestanden naar verschillende video- en audioformaten. Gebruik presets om netjes te converteren voor een specifiek apparaat, verhouding of resolutie.
screen-recorder
Scherm opnemen en screenshots maken. Direct delen. Voeg webcamera toe, teken op het scherm, plan opnames, neem audio op, enz.
photo-editor
Bewerk foto's en beheer ze op uw PC. Tekst toevoegen, vervagen, bijsnijden, formaat wijzigen, filters en kaders toevoegen, collages maken, verbeteren en nog veel meer.
ebook-reader
Maak uw eigen bibliotheek van EPUB, MOBI en andere eBook-formaten, volg de voortgang van het lezen, voeg notities en hoogtepunten toe, zoek in boeken en meer.
slideshow-maker
Moeiteloze manier om diavoorstelling te maken van foto's met muziek. Intuïtief en snel proces, alle benodigde instellingen voor het maken van prachtige diavoorstellingen.
pdf-converter
Universele PDF-converter om bestanden van en naar PDF om te zetten. Meer dan 15 formaten worden ondersteund. Geavanceerde conversie opties en nette interface.
pdf-split-merge
PDF splitsen en samenvoegen met één software. Alle essentiële instellingen om de productiviteit van het werken met PDF's te verbeteren.
image-resizer
Verander de grootte van afbeeldingen in batchmodus en voeg indien nodig uw eigen logo toe. Alle populaire afbeeldingsformaten worden ondersteund.

Helpcentrum

Als je problemen hebt met onze producten, raadpleeg dan eerst populaire How-tos en Handleidingen.
Krijg nu hulp
Contact Support illustration
Buy 9 in 1 package
NU 10 in 1 KOPEN
ALLE APPS PAKKET
nu te gebruiken!

Online-apps

resume-trick
Gratis online cv- en sollicitatiebriefbouwer met AI-aangedreven hulp. Professioneel ontworpen sjablonen om documenten voor elke taak samen te stellen.
pdfcandy
47 gratis online tools om aan al uw PDF-behoeften te voldoen. Comprimeren, splitsen, samenvoegen, converteren, bijsnijden, ondertekenen samen met de volledige krachtige PDF-editor.
videocandy
Een set van 15 tools waarmee u kunt comprimeren, trimmen, samenvoegen, bijsnijden, dempen, video's omkeren en nog veel meer. Zeer intuïtieve interface.
imgcandy
Gratis online beeldbewerker die alle essentiële hulpmiddelen biedt om foto's in uw browser aan te passen en te converteren. Comprimeren, verkleinen, bijsnijden, roteren, enz.
pdfbob
Online service om PDF te bewerken. Alles-in-één tool voor het snel en effectief wijzigen van PDF. Bestaande tekst bewerken, pagina's beheren, aantekeningen maken, PDF wit maken, enz.
icecream
icecream
icecream
icecreams_bg
icecreams_bg
Abonneer je op belangrijke updates en ander nieuws van Icecream Apps
Icecream box